Fırat Teknik Hırdavat Mak. Ve Kim. San. Tic. Ltd. Şti. İçerisinde Bulunan Güvenlik Kameraları Hakkında Aydınlatma Metni

 

            Bu aydınlatma metni, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacıyla Fırat Teknik Hırdavat Mak. Ve Kim. San. Tic. Ltd. Şti.  tarafından hazırlanmıştır.

            Hizmet alanımızdaki Yönetim ofisi, depoda, girişte, kat koridorlarında, koridorlarda ve bina dış cephesinde bulunan 16 adet güvenlik kamerası vasıtasıyla ve bina güvenliğinin sağlanması amacıyla görüntü kaydı alınmakta ve görüntüler şirket yönetimi tarafından denetlenmektedir.

Söz konusu kişisel veri, Kanunun 5. maddesinde yer alan “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir. 

Söz konusu kişisel veri, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde kolluk kuvvetleri ve adli makamlarla paylaşılacaktır.

Kanunun 11. Maddesindeki ilgili kişilerin haklarını düzenleyen taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuruda Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğe” göre Şerifali Mah. Necip Fazıl Bulv. Şehit Sok. No42 ,Ümraniye,İstanbul adresine veya kvkk@firatteknik.com  adresine gönderebilirsiniz.    

GENİŞ ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ.

SİZLERE ÖZEL HİZMET VE FİYATLARIMIZDAN FAYDALANMAK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.